Om oss

Om Oss


Vi har jobbat i husvagn/husbils & båt branchen i 15 års tid. Vi har sålt både Polar, Kabe, Adria, Sun Living & Delphia motor & segelbåtar.

Vi är ett glatt gäng som vill göra ert ägande & er fritid till det absolut bästa.


Vi har idag försäljning, förmedling, tillbehör & komplett serviceverkstad både bodel, bildel & marin. Allt under ett tak.

Sammanlagt så har vi minst 30 års erfarenhet av försäljning så vi vet vad vi pratar om. Vår målsättning är nu att hjälpa varje kund att antingen sälja eller köpa sitt livs fordon. Vi sätter kunden i fokus & för oss finns bara ett mål & det är nöjda kunder.


Söker ni ett fordon så kontakt någon av oss, så hjälper vi dig att hitta just det fordonet via vårt stora nätverk i branchen. Vill ni sälja ert fordon antingen för att ni vill testa något nytt eller för att ni funderar på att byta upp er så finns vi här. Eftersom vi inte har några egna märken så kommer just erat fordon alltid i fokus. Har ni tänkt att byta till ny husvagn/husbil eller båt så varför byta in erat fordon till ett sämre pris än att låta oss sälja det & ni sedan kan välja att köpa ert nya drömfordon utan inbyte till rabatterade priser.


Vi har en tillbehörsbutik där vi säljer allt inom fritid, det vi inte har hemma tar vi givetvis hem åt er. Vi har denna bemmanad med kunnig personal som kan branschen och dess tillbehör & reservdelar.


Vår serviceverkstad är en fullserviceverkstad där vi bla jobbar med: bodel, bildel, däck, AC, oljeservice mm.

Vi är specialiserade på allt inom husbil och husvagn samt Auktoriserade för Dometic, Thetford, Alde mm.


Hjärtligt välkomna till familjen på Blå Kustens i Norrköping.