Förmedling


Vi är din personliga husbil/husvagn & båt förmedlare.


Att sälja sin husbil/husvagn eller båt kan vara tidskrävande, frustrerande och kostsamt. Därför kan vi rekommendera dig att anlita en professionell förmedlare när du vill sälja din husbil/husvagn eller båt.


Visst tar förmedlaren en provision vid försäljningen. Men i gengäld är ditt fordon mer lättsålt när den är till salu hos en erfaren och kunnig förmedlare som jobbar aktivt med att få den såld åt dig.


Ofta får du också mera betalt för ditt fordon jämfört med om du skulle sälja den själv.


Varför sälja ditt fordon genom oss?


Vi har arbetat med försäljning, marknadsföring och utveckling av goda kundrelationer till vardags i över 30år. Vi har över 15 års erfarenhet av försäljning av nya & begagnade husbilar/husvagnar och båtar

.

Vi har jobbat med försäljning av Polar, Kabe, Adria, Sun Living & Delphia segel & motorbåtar i 15 år. Vi fokuserar nu enbart på förmedling av husbilar/husvagnar & båtar, alltså sätter vi ditt fordon i fokus. 


Vi har en fullserviceverkstad där vi tar hand om ert fordon både före & efter försäljningen. Vi är Specialiserade på Kabe, Adria, Sun living, Auktoriserade för Dometic, Thetford, Alde, mm. 


Vi har en välsorterad tillbehörsbutik.


Köparen kan känna en stor trygghet även efter köpet.


Vi har givetvis en bra finansieringslösning att erbjuda med marknadsledande räntor & villkor. 


Vi  är din personliga förmedlare med erfarenheten, kunskapen, kunnigheten, kontakterna & verktygen som krävs för att hjälpa dig att få din husbil/husvagn eller båt såld på ett professionellt sätt.


Välkommen att kontakta oss.


Tel: 011-15 85 62


Mail: info@blakustens.se